Als je dit bericht ontvangt ben je voor mij een dierbare klant. Dan heb je meerdere sessies of workshops of een retraite met mij gedaan. Je kent mij persoonlijk, dus je weet wat ik te bieden heb, hoe blij ik word van dit mooie werk en van de prachtige resultaten, die we daarmee bereikt hebben. Winterdip aanbod retraite your inner power Corfu mei 2024

Wanneer je dit bericht ontvangt …

… ben je voor mij een dierbare klant. Dan heb je meerdere sessies of workshops of een retraite met mij gedaan. Je kent mij persoonlijk, dus je weet wat ik te bieden heb. En je weet hoe blij ik word van dit mooie werk en van de prachtige resultaten, die we daarmee bereikt hebben.

Je ontvangt vaker berichten van mij en je hebt vast al gezien dat ik in mei weer naar Corfu ga voor de volgende retraite. En die wordt weer geweldig. In februari bezocht ik Christos, de eigenaar van de villa op Corfu, bij hem thuis in Engeland, om te bespreken wat er nog meer mogelijk is ten gunste van de retraite. Ik ben zeer gedreven als het om het organiseren van retraites gaat, want ik houd van die werkvorm, waarin iemand helemaal los kan komen van de dagelijkse gewoontes en ik een totale ervaring kan bieden.

Jammer als je niet mee kunt, want het gaat weer een bijzondere week worden. Iedere keer zie en hoor ik wat goed gaat, maar ik ontdek ook wat er beter kan. Ik vraag altijd om feedback en dat leidt er toe dat de volgende retraite nog beter wordt. Zo heb ik vorige keer op Corfu te veel geregeld rond het vervoer, terwijl eerdere locaties lastiger te bereiken waren. Corfu is een klein eiland en onze villa is nog geen uur reizen vanaf het vliegveld. En als ik dat loslaat kan ik me op essentiëlere zaken richten.

Goed Grieks eten in onze villa

Tijdens de laatste retraite gingen we iedere avond uit eten. Dat was heel gezellig, maar het kan ook net iets te veel afleiden van je eigen innerlijke proces en de sfeer van een retraite. De kosten waren hoger voor ieder individueel dan nu we de retraite inclusief diner gaan aanbieden. Uit eten gaan, met live muziek en al, moet je echt een keer doen in die week, maar we hebben deze keer ook een eigen kok in de villa; Marina is holistisch arts, die van haar Griekse moeder leerde koken en dat met veel liefde en toewijding doet.

Natuurlijk zal er weer iedere ochtend lichaamswerk zijn. Deze keer door Sarah, zeer bekwaam nutricious movement– en pilates trainer, tevens behandelaar.

Er zal genoeg tijd en ruimte zijn om je in stilte te richten op de inhoud van het inspirerende programma. Maar er is ook tijd voor het ultieme vakantiegevoel en om te genieten van zwemmen in het privé zwembad of in de zee, waar je in enkele minuten naartoe loopt. Er is tijd om in de zon te liggen, te wandelen naar het bijzondere Canal d’Amour, het dorpje Sidari, de bergen in of richting het kloostertje, lekker een terrasje te pakken en gewoon wat naar de zee te staren.

Samen in Marina’s met Griekse iconen gesierde keuken in Bath, Engeland, februari 2024

Ik raad iedereen aan om een keer uit eten te gaan, met live muziek en al, want dat is leuk, maar we hebben deze keer een eigen kok in de villa; Marina is holistisch arts, die van haar Griekse moeder leerde koken en dat met veel liefde en toewijding doet. Marina Malthouse en Jeannette van Uffelen, Bath 2024, Corfu mei 2024 retraite your inner power

Het was een koude winter, waarin ik in meer dan twintig verschillende bedden sliep, soms op oude koude tochtige boerderijen. Sinds ruim een maand ben ik op de Veluwe, waar ik dagelijks wandel in het bos en op de heide. Prachtig, maar ik ben toe aan zon op mijn huid!

Misschien kan ik jou opbeuren met deze speciale deal. Alleen geschikt voor krachtige verleiders en snelle beslissers.

Er zijn 3 opties, maar voor jou, omdat je al klant bent, nog eentje extra.

  • TWIJFEL JE al een tijdje of je mee wil, dan ga ik je vandaag een beetje helpen. Je moet wel snel reageren.
  • NEEM NU EEN BESLUIT, zodat je volgende maand met ons mee kan naar de zon.
  • OF STUUR JE VRIENDIN met ons mee. Of je collega, je zus, je buurvrouw …
  • JE HEBT VAST AL AAN IEMAND jouw ervaring verteld en je weet waarschijnlijk precies wie in jouw directe omgeving aan zo’n magische week toe is.
  • OF KOM SAMEN met je vriendin of je leukste collega.
  • Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, maar we werken in kleine groepen, dus er is een maximum.

Van vandaag tot 15 april krijg je € 125,- LENTE KORTING en betaal je € 1.250,-. voor een magische week all-in verblijf in de luxe villa met privé tuin en privé zwembad, heerlijk eten en de transformatie, waar je al zo lang naar verlangd hebt.


Wil je samen komen? Boek dan tegelijk en laat bij je boeking weten met wie je samen komt. Dan ontvang je allebei vriendenkorting van € 100,- per persoon.


Via de bestelknop hieronder krijgen de LENTE KORTING + gratis 1 INDIVIDUELE SESSIE.

Zoals je weet krijg ik altijd een mooie groep bij elkaar, waarin niet iedereen met iedereen een klik hoeft te hebben, maar waaruit vrijwel altijd nieuwe vriendschappen ontstaan. Jij hebt vast wel iemand op het oog voor wie je weet dat deze retraite goed zal zijn. Je kunt de € 100,- besteden als extra korting op je eigen retraite of je krijgt het bedrag op je rekening gestort, nadat degene die zich via jou heeft aangemeld, heeft afgerekend.

Na 15 april wordt de prijs € 1.375,-.

We willen eerst meer informatie lezen over de retraite. Klik op de link of surf eerst even op deze hele site. Begin bij het begin.

Of stuur je beste vriendin met ons mee. Je hebt haar vast al eens over jouw ervaring verteld en je weet dat ze er nu aan toe is. Of kom samen met je vriendin of je leukste collega. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, maar we werken in kleine groepen, dus er is een maximum. Your Inner Power retraite Corfu Mei 2024 Extra aanbod
Scroll naar boven