Actie voor snelle beslissers. Last van de winterdip? Ga mee naar Corfu voor een heerlijke week in de Griekse zon.

Actie voor supersnelle beslissers!

Wanneer je dit bericht ziet …

… ken je mij misschien nog niet, maar heb je me toch gevonden, via social media of voelde iemand in jouw omgeving zich geroepen om dit aan jou door te sturen. Die persoon kent mij waarschijnlijk wel en weet wat ik te bieden heb.

… die weet ook hoe blij ik word van het bijzondere werk dat ik doe en van de prachtige resultaten, die daarmee bereikt worden.

… die persoon weet dat ik in mei weer naar Corfu ga voor mijn volgende ‘Your Inner Power’ retraite.

Deze retraite wordt weer geweldig.

Ik ben zeer gedreven als het om het organiseren van retraites gaat, want ik houd van die werkvorm, waarin je helemaal los kunt komen van de dagelijkse gewoontes.

In een retraite kan ik een totale ervaring bieden met ontspanning, plezier, goede verzorging op een fijne plek en een fantastisch programma dat leidt tot jouw transformatie tot een makkelijker leven.

Jammer als je niet mee kunt, want het gaat weer een bijzondere week worden.

Twee halve Grieken en een Hollander

Alles bij elkaar heb ik een paar van mijn leven in Griekenland door gebracht en Corfu, een van de Ionische eilanden in het Noord Westen, is de ideale plek voor een retraite.

In de loop der jaren heb ik vrienden gemaakt en samenwerkingspartners gevonden. Marina heeft een Griekse moeder en een Britse vader. Ze is holistisch arts, kookt graag Grieks met veel liefde kennis, ervaring en toewijding. En nu ze met pensioen is heeft ze eindelijk tijd om af en toe een week mee te gaan met mijn groepen om ons te verwennen.

Sarah heeft een Griekse moeder en een Amerikaanse vader. Zij zal er iedere ochtend lichaamswerk doen. Ze is zeer bekwaam in nutricious movement. Een nieuwe interessante natuurlijke aanpak van bewegen. Ze is ook pilates trainer en behandelaar, dus beschikbaar voor individuele sessies wanneer je fysieke klachten hebt.

Er zal genoeg tijd en ruimte zijn om je in stilte te richten op de inhoud van het inspirerende programma. Maar er is ook tijd voor het ultieme vakantiegevoel en om te genieten van zwemmen in het privé zwembad of in de zee, waar je in enkele minuten naartoe loopt. Er is tijd om in de zon te liggen, te wandelen naar het bijzondere Canal d’Amour, het dorpje Sidari, de bergen in of richting het kloostertje, lekker een terrasje te pakken en gewoon wat naar de zee te staren.

Samen in Marina’s keuken in Bath, Engeland. Februari 2024

Misschien kan ik jou opbeuren met deze speciale deal. Alleen geschikt voor snelle beslissers! Kies uit één van de drie opties hieronder.

Kom uit je winterdip en kom in actie.

Van vandaag tot 30 april krijg je € 125,- LENTE ACTIE en betaal je € 1.250,-. voor een magische week all-in verblijf in de luxe villa met privé tuin en privé zwembad, heerlijk eten en de transformatie, waar je al zo lang naar verlangd hebt.


Wil je samen komen? Boek dan tegelijk en laat bij je boeking weten met wie je samen komt. Dan ontvang je allebei vriendenkorting van € 100,- per persoon.


. . . via de bestelknop hieronder hebben de LENTE KORTING + ontvangen gratis 1 INDIVIDUELE SESSIE.

  • Boek voor maandag 30 april, zodat je volgende maand met ons mee kan naar de zon.
  • Wanneer je niet zelf kunt stuur dan je beste vriendin met ons mee. Of je collega, je zus, je buurvrouw …
  • Of kom samen met je vriendin of je leukste collega.
  • Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, maar we werken in kleine groepen, dus er is een maximum.

Voor iedere retraite krijg ik een mooie groep bij elkaar, waarin niet iedereen met iedereen een klik hoeft te hebben, maar waaruit vrijwel altijd nieuwe vriendschappen ontstaan.

WANNEER JE ZELF NIET MEE KUNT dan heb jij misschien wel iemand in je directe omgeving, voor wie je weet dat deze retraite goed zal zijn. Schroom dan niet, neem actie en stuur dit door of bespreek het. Ik beloon je er graag mee met een mooie verrassing, wanneer iemand zich op jouw advies aanmeldt.

Na 30 april wordt de prijs € 1.375,-.

Nee, we willen eerst meer informatie lezen over de retraite. Klik op de link of surf eerst even op deze hele site. Begin bij het begin.

Actie voor snelle beslissers. Corfu 2024.
Scroll naar boven