Herprogrammeer je brein, laat los wat je niet meer nodig hebt en ontdek jouw innerlijke kracht tijdens de
Your Inner Power Retreat in Corfu
last minute from € 1375,- to NOW € 997,- your inner power retreat.

English

Nederlands

Last minute mee voor een heerlijke retraite? Bekijk de video hierboven (kies Engels of Nederlands) en zie en hoor wat je kunt verwachten.

Dit is jouw uitnodiging voor een unieke 7-daagse ervaring
vol verbinding, inspiratie en persoonlijke transformatie.

Nu nog 2 plekken beschikbaar

Helaas bleken enkele deelnemers deze keer toch niet mee te kunnen. Dat is de reden voor de last minute korting. Doe er je voordeel mee en boek snel.

Heb je vragen? Bel of whatsapp naar +31613223075


Soms loop je gewoon vast. Of het nu in je werk is of privé of de combinatie? Te veel tegelijk aan je hoofd? Het overkomt de beste, dus het kan ook jou overvallen. Herken jij je in één of meer van onderstaande uitdagingen?

 • Je bent een ondernemende 40+ vrouw en je bent toe aan de volgende stap, maar de grote vraag is: Wat is nu mijn volgende stap?
 • Je hebt veel mogelijkheden, talenten, ervaring, maar wat wil jij?
 • Behalve steeds klaar staan voor iedereen die jou nodig heeft.
 • Je staat op een punt dat je iets moet beslissen.
 • Soms ben je bang dat je straks aan alle kanten wordt ingehaald.
 • Je voelt het risico van te lang doorgaan.
 • Ergens voel je een diepere wens.
 • Want je weet dat je nog iets essentieels te doen hebt.
 • Maar WAT dan en HOE dan?
 • En je doet nu al te veel, dus het moet echt anders.
 • Je komt er niet uit in je eentje en het is druk in je hoofd.

Soms loop je gewoon vast. Of het nu in je werk is of privé of de combinatie? Te veel tegelijk aan je hoofd? Het overkomt de beste, dus het kan ook jou overvallen. Herken jij je in een of meer van onderstaande overwegingen? last minute

Dit zijn tekenen dat je een moment in je leven hebt bereikt waar het belangrijk is om te pauzeren en alles op een rijtje te zetten. Het is een kans om te reflecteren op waar je staat en waar je naartoe wilt, zodat je met hernieuwde kracht en duidelijkheid je pad kunt vervolgen. Pak de last minute korting en krijg het weer helder tijdens deze transformerende trip, voordat je echt vast loopt.

Loslaten Leer loslaten wat je tot nu toe heeft tegen gehouden en wat je niet meer nodig hebt. Jouw (onbewuste) beperkende overtuigingen heb je er gratis bij gekregen tijdens de opvoeding, maar horen eigenlijk niet bij jou. last minute retreat corfu greece

Loslaten

Leer loslaten wat je tot nu toe heeft tegen gehouden en wat je niet meer nodig hebt. Jouw (onbewuste) beperkende overtuigingen heb je er gratis bij gekregen tijdens de opvoeding, maar horen eigenlijk niet bij jou.

Herprogrammeren Krijg voor jezelf helder wat jouw diepere wensen en verlangens zijn. Welke identiteit hoort daarbij? Leer je brein herprogrammeren en ga manifesteren wie je wilt zijn en wat je wilt doen. Meer bereiken door minder te doen. last minute retreat corfu greece

Herprogrammeren

Krijg voor jezelf helder wat jouw diepere wensen en verlangens zijn. Welke identiteit hoort daarbij? Leer je brein herprogrammeren en ga manifesteren wie je wilt zijn en wat je wilt doen. Meer bereiken door minder te doen.

Transformatie Door onze ontspannen werkwijze ga je met gemak en plezier jouw innerlijke kracht realiseren. Het unieke pad dat jij voor jezelf kiest is al ergens in jou aanwezig. In deze week ga jij het bewust zien en ervaren. last minute retreat corfu greece

Transformatie

Door onze ontspannen werkwijze ga je met gemak en plezier jouw innerlijke kracht realiseren. Het unieke pad dat jij voor jezelf kiest is al ergens in jou aanwezig. In deze week ga jij het bewust zien en ervaren.

Ik ben Jeannette. Mijn hele leven draait om persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling, loslaten en herprogrammeren. Met mijn aanpak, die zowel energiek als effectief is, help ik jou je innerlijke kracht bewust in te zetten. Ik hou je een spiegel voor, zodat je snel inzicht krijgt en gaat transformeren tot de krachtige identiteit, die je in wezen al bent. last minute retreat corfu greece

Ik ben Jeannette. Mijn hele leven draait om persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling, loslaten en herprogrammeren. Met mijn aanpak, die zowel energiek als effectief is, help ik jou je innerlijke kracht bewust in te zetten. Ik hou je een spiegel voor, zodat je snel inzicht krijgt en gaat transformeren tot de krachtige identiteit, die je in wezen al bent.

 • Al meer dan 30 jaar ervaring als trainer.
 • Gespecialiseerd in stress, mindset en gedragsverandering.
 • Een bewezen staat van dienst in het begeleiden van leiders en professionals.
 • Ik help je om een topmindset te ontwikkelen
 • Ik zorg ervoor dat je gaat transformeren en manifesteren.

Jeannette van Uffelen, ervaren gedragsspecialist, stress expert en ondernemer

Deelnemers verlaten onze retraite niet alleen met vernieuwde energie en focus,
maar ook met praktische tools en inzichten om hun leven, werk én privé, naar een hoger niveau te tillen.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Stel je voor dat je wakker wordt met de adembenemende geur van bloemen en vijgen uit de tuin. Je staat rustig op, wandelt naar de mooie zaal voor meditatie en beweging, omgeven door gelijkgestemde individuen die allemaal vooruit willen. Zonder poeha, recht vanuit het hart. Dat is wat onze 7-daagse Your Inner Power Retreat biedt.

Gehouden in een prachtige villa, biedt deze retraite een unieke kans om je te laten inspireren door de natuurlijke schoonheid en stilte, waardoor je volledig op kunt gaan in de leerervaringen en persoonlijke groei.

Jeannette van Uffelen is de initiatiefnemer van de Your Inner Power Retreats, die ze sinds 2018 organiseert op verschillende plekken in Europa. Zij leidt de YIP workshops en avondmeditaties... is de initiatiefnemer van de Your Inner Power Retreats, die ze sinds 2018 organiseert op verschillende plekken in Europa. Zij leidt de YIP workshops en avondmeditaties. last minute retreat

Jeannette van Uffelen

… is de initiatiefnemer van de Your Inner Power Retreats, die ze sinds 2018 organiseert op verschillende plekken in Europa. Zij leidt de YIP workshops en avondmeditaties.

Sarah Kotzamani, restorative movement, nutricious movement, pilates, body alignement, last minute your inner power retreat

Sarah Kotzamani

… leidt iedere ochtend het lichamelijk wakker worden met Nutricious Movement. Zij is tevens pilates trainer en behandelaar volgens verschillende alternatieve methodes.

Marina Malthouse, holistic doctor and passionate Greek cook, last minute your inner power retreat

Marina Malthouse

… zwaait de scepter (of de pollepel) in de keuken. Ze is gepensioneerd holistisch arts en leerde koken van haar Griekse moeder, met passie en liefde en de beste olijfolie.

last minute from € 1375,- to NOW € 997,- your inner power retreat.
Nutricious Movement Last minute discount Your Inner Power Retreat in Corfu Greece. Now from €1375,- for € 997,-! Book today!

Start je dag met een heldere geest. Nutricious Movement is een fascinerende vorm van bewuster bewegen, afgewisseld met stretching en pilates. Deze sessies zijn ontworpen om je lichaam te ontwaken en je voor te bereiden op dag.

Breakfast Last minute discount Your Inner Power Retreat in Corfu Greece. Now from €1375,- for € 997,-! Book today!

Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. We ontbijten in stilte. Je kunt stil bij elkaar zitten, maar ook met je bord naar de tuin of een balkon gaan. Van het buffet kun je een lunchpakketje maken voor later op de dag.

Daily Workshop Last minute discount Your Inner Power Retreat in Corfu Greece. Now from €1375,- for € 997,-! Book today!

Iedere dag leer je in de workshop een techniek en oefen je hoe je dit kunt toepassen. Je maakt kennis met universele wetten in combinatie met praktische oefeningen. Tussentijds pauzes en het laatste uur een individuele opdracht.

Onspanning Relaxation Last minute discount Your Inner Power Retreat in Corfu Greece. Now from €1375,- for € 997,-! Book today!

Maak gebruik van de luxueuze faciliteiten, het privé zwembad, de tuin en de zee op loopafstand. Neem voldoende tijd en ruimte voor jezelf en voor je opdrachten, want dat leidt ertoe dat je eind van de week helderheid hebt.

Greek vegetarian dinner Last minute discount Your Inner Power Retreat in Corfu Greece. Now from €1375,- for € 997,-! Book today!

De meeste avonden wordt door Marina een heerlijke vegetarische maaltijd bereid, met uitsluitend lokale producten. Wie zin heeft kan helpen en leren hoe zij dit doet. Zij geeft ook workshops Grieks koken.

Evening meditation Last minute discount Your Inner Power Retreat in Corfu Greece. Now from €1375,- for € 997,-! Book today!

Beëindig je dag met een inspirerende meditatie, waardoor je lichaam volledig ontspannen is en je geest is voorbereid om de nacht in te gaan met de juiste gedachten. Want waar je mee inslaapt bepaalt je nacht en hoe je wakker wordt.

 • Ondernemende vrouwen die hun impact willen maximaliseren
 • Creatievelingen op zoek naar inspiratie en vernieuwing, vanuit een dieper verlangen
 • Professionals die behoefte hebben aan een andere aanpak, vanuit de body-, mind- and soul verbinding
 • Iedereen die liever stil blijft staan dan groeien
 • Leiders die liever in hun comfortzone blijven
 • Mensen die niet op zoek zijn naar inspiratie en vernieuwing
 • Professionals die netwerken zien als tijdverspilling en isolatie verkiezen boven verbinding
Extra weekend Kerkyra? Heb je zin om na de retraite nog even te blijven hangen in het licht en de warmte van de Griekse lentezon? Boek dan 2 nachten extra om alle ervaringen in alle rust te laten indalen, nog even lekker de toerist uit te hangen, langs het strand te wandelen of wat cultuur te snuiven in de hoofdstad van het eiland. Wij reserveren een fijne slaapplek voor je en je bepaalt helemaal zelf wat je gaat doen tijdens de zaterdag en zondag extra op Corfu. Je kunt de extra optie aanvinken bij je boeking.

Heb je zin om na deze last minute retraite nog even te blijven hangen in het licht en de warmte van de Griekse lentezon?

Boek dan 2 nachten extra om alle ervaringen in alle rust te laten indalen, nog even lekker de toerist uit te hangen, langs het strand te wandelen of wat cultuur te snuiven in de hoofdstad van het eiland.

Wij reserveren een fijne slaapplek voor je en je bepaalt helemaal zelf wat je gaat doen tijdens de zaterdag en zondag extra op Corfu. Je kunt de extra optie aanvinken bij je boeking.

English

Nederlands

Scroll naar boven