Je reis naar Corfu kan snel en direct, want het eiland is goed te bereiken. Je kunt er direct naartoe vliegen vanaf veel Europese vliegvelden en je kunt er naartoe met trein en boot. Alle hieronder genoemde opties zijn van februari 2024, dus als je hier later naar kijkt kan dit gewijzigd zijn of uitverkocht. Het zijn suggesties, geen garanties, want wij hebben daar geen invloed op.

Je hebt, als het goed is, de optie gezien om een paar dagen langer te blijven. Je vliegkosten zijn dan vaak iets lager, omdat je dan op minder populaire dagen vliegt. Bekijk de opties op de websites van de vliegmaatschappijen of via skyscanner.

Voor vertrek maken we een whatsapp groep, zodat er afspraken gemaakt kunnen worden over het samen reizen vanaf het vliegveld naar de bestemming, indien mensen tegelijk aankomen en een taxi willen delen of samen de bus nemen.

Vanaf Schiphol – Amsterdam

Op zaterdag 18 mei kun je met Transavia rechtstreeks naar Corfu, waar het 1 uur later is.

 • Vertrek Schiphol Airport – 05.45 uur (Nederlandse tijd)
 • Aankomst Kerkyra Airport – 09.35 uur (Griekse tijd)

Je kunt ook vanaf Amsterdam naar Corfu vliegen met Corendon of Tui. Dat lijkt soms iets voordeliger, dus dat kun je zelf even uitzoeken.

Terug met Transavia op 25 mei rechtstreeks van Kerkyra Airport naar Schiphol

 • Vertrek Kerkyra Airport – 10.20 uur (Griekse tijd)
 • Aankomst Schiphol Airport – 12.20 uur (Nederlandse tijd)

Sommige vliegmaatschappijen beginnen met een lage ticketprijs, maar dan blijkt tijdens de boeking dat je extra moet betalen voor de bagage. Bij Transavia is de prijs inclusief een handtas of kleine rugzak en een koffertje dat max. 10 kilo weegt.

Vaak is er niet genoeg ruimte in het zitgedeelte en mag je koffertje gratis mee in het ruim. Op de foto rechts zie je mijn koffertje. Dit formaat kan altijd mee en 10 kilo is genoeg. Je hebt in Griekenland niet veel kleding nodig, want we hebben een wasmachine in de villa. Het koudste moment van de reis is meestal in het vliegtuig. 😉

Vaak is er niet genoeg ruimte in het zitgedeelte en mag je koffertje gratis mee in het ruim. Op de foto rechts zie je mijn koffertje. Dit formaat kan altijd mee en 10 kilo is genoeg. Je hebt in Griekenland niet veel kleding nodig, want we hebben een wasmachine in de villa. Het koudste moment van de reis is meestal in het vliegtuig. ;-) Jouw reis naar Corfu.
Vorig jaar deed Marieke (rechts op de foto) haar reis naar Corfu met de trein vanuit Rotterdam/Den Haag eerst een paar dagen naar Parijs en vandaar vloog ze naar Corfu. Terug vloog ze naar Bologna en treinde vandaar naar Den Haag. Onderweg stapte ze nog hier en daar uit voor een stedentripje. Veel opties, zeker als je er een vakantie aan vast plakt. Anke, links op de foto, vloog rechtstreeks vanuit Rotterdam en was 2 weken op Corfu.

Of reis vanaf Rottterdam/The Hague Airport

Op vrijdag 17 mei kun je met Transavia rechtstreeks naar Corfu, waar het 1 uur later is.

 • Vertrek Rotterdam/Den Haag Airport – 07.00 uur (Nederlandse tijd)
 • Aankomst Kerkyra Airport – 10.40 uur (Griekse tijd)

Terug met Transavia op dinsdag 28 mei rechtstreeks van Kerkyra Airport naar Schiphol

 • Vertrek Kerkyra Airport – 11.25 uur (Griekse tijd)
 • Aankomst Rotterdam/Den Haag Airport – 13.15 uur (Nederlandse tijd)

De prijs van je ticket is afhankelijk van het moment dat je boek, dus BOEK NU JE REIS en maak gebruik van de VROEGBOEKKORTING tot 29 februari 2024.

Vorig jaar deed Marieke (rechts op de foto) haar reis naar Corfu met de trein vanuit Rotterdam/Den Haag eerst een paar dagen naar Parijs en vandaar vloog ze naar Corfu. Terug vloog ze naar Bologna en treinde vandaar naar Den Haag. Onderweg stapte ze nog hier en daar uit voor een stedentripje. Veel opties, zeker als je er een vakantie aan vast plakt. Anke (links op de foto) vloog rechtstreeks vanuit Rotterdam en was 2 weken op Corfu.

Maar rechtstreeks kan het ook heel snel. Zelf reis ik graag vanuit Rotterdam/Den Haag, omdat het een prettig klein vliegveldje is, waardoor het inchecken meestal vrij snel verloopt en je direct bij de gate bent. Ook bij terugkomst ben je snel uit het vliegveld op weg naar huis.

Vluchten vanuit Rotterdam gaan op vrijdag en dinsdag. Je kunt dan een dag ’te vroeg’ komen, in de buurt van de villa logeren. Het weekend na de retraite blijven en op dinsdag 28 mei terug naar Rotterdam.

Wij kennen een goede locatie met een prettige gastheer, nabij de villa, waar we met alle plezier een kamer voor je reserveren. Neem contact op als je hier gebruik van wilt maken.

Heb je praktische of inhoudelijke vragen? Stel niet uit. Stel ze nu!

Reis je vanuit België? Dat kan o.a. vanaf Brussel Charleroi

Op zaterdag 18 mei kun je met Ryan Air rechtstreeks naar Corfu, waar het 1 uur later is

 • Vertrek Brussel Charleroi – 10.05 uur
 • 2 uur 40 minuten vliegen

Terug met Ryan Air op 25 mei rechtstreeks van Kerkyra Airport naar Brussel

 • Vertrek Kerkyra Airport – 14.10 uur (Griekse tijd)
 • 2 uur 50 minuten vliegen

Vanuit United Kingdom en alle Europese landen

Corfu is en heeft al jarenlang een internationaal handelscentrum en is door haar gunstige ligging en schoonheid een populair eiland. Desondanks is de villa waar wij zullen verblijven een oase van rust.

De populariteit van Corfu heeft als voordeel dat het vanuit vrijwel overal rechtstreeks te bereiken is. Jouw reis per vliegtuig brengt je er in enkele uren. Zelfs vanuit Athene kun je er naartoe vliegen.

Ook is het via de boot goed bereikbaar en zijn er dagelijks vele aankomsten van vaartuigen van uiteenlopend formaat. Cruise schepen vanuit diverse havens in Italië, evenals grote en kleine schepen vanuit Albanië, Griekenland en andere eilanden in de buurt. Echt een kans op een mooie reis als je niet van vliegen houdt.

Corfu is en heeft al jarenlang een internationaal handelscentrum en is door haar gunstige ligging en schoonheid een populair eiland. Desondanks is de villa waar wij zullen verblijven een oase van rust. De populariteit van Corfu heeft als voordeel dat het vanuit vrijwel overal rechtstreeks te bereiken is. Jouw reis per vliegtuig brengt je er in enkele uren. Zelfs vanuit Athene kun je er naartoe vliegen. Ook is het via de boot goed bereikbaar en zijn er dagelijks vele aankomsten van vaartuigen van uiteenlopend formaat. Cruise schepen vanuit diverse havens in Italië, evenals grote en kleine schepen vanuit Albanië, Griekenland en andere eilanden in de buurt. Echt een kans op een mooie reis als je niet van vliegen houdt.
Scroll naar boven